Oktatás

A CRYSTAL REPORTS mára a világ első számú jelentéstervező eszközévé vált, melyet nagyszámú fejlesztő és felhasználó alkalmaz nagy hatékonysággal. Nem véletlen, hogy az SAP is integrálta rendszerébe, de rajta kívül is sok gyártó választotta rendszere reporting eszközének.

Közel 30 év tapasztalattal a Crystal Report alkalmazása, oktatása terén, vállaljuk:

  • CR felhasználói és fejlesztői tanfolyamok, konzultációk tartását, akár kihelyezett, intenzív formában is, a várható feladathoz igazítva a tematikát.
  • CR reportok fejlesztését a megrendelő adatainak alkalmazásával.
Egyedi tematikájú Crystal Reports tanfolyam, konzultáció, tanácsadás

A kurzusokat két alapvető formában tartjuk: tanfolyam vagy konzultáció. A tanfolyam kötött(ebb) tematikával rendelkezik, célja a rendszerezett tudás átadása a hallgatóknak, mint például Crystal Reports ismeretekkel nem rendelkező felhasználók képzése.

A konzultáció szabadabb, egyedibb tematikával bír, célja inkább a Crystal Reports-ot már használó résztvevők problémáinak megoldása, hiányzó ismereteik pótlása.

EGYEDI TEMATIKA ÖSSZEÁLLÍTÁSA – AZ, ÉS CSAK AZ, AMIRE A MEGRENDELŐNEK SZÜKSÉGE VAN

Mivel fejlesztő cég vagyunk, tudjuk, hogy nincs két teljesen egyforma feladat. Éppen ezért természetesnek tartjuk, hogy tematikáinkat a megrendelővel egyeztetve „testre szabjuk”, hogy a legjobb eredményt érjük el – közösen!

HATÉKONYSÁG, MUNKA SAJÁT ADATOKKAL – AZONNAL ALKALMAZHATÓ TUDÁS

A Crsytal Reports tanfolyamok és konzultációk során törekszünk arra, hogy a megrendelő saját adataival dolgozzunk, azokon mutatva be a Crystal Reports működését a hallgatóknak. Ez a módszer nagyon hatékony, mivel a hallgatók számukra ismert adatállománnyal, szerkezettel dolgozhatnak, és kurzus végére már valós, élesben felhasználható reportokat készíthetnek el.

EGYEDI IDŐBEOSZTÁS

A tanfolyamok és konzultációk szervezésénél rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink igényeihez.

TÁMOGATÁS A TANFOLYAM UTÁN

Egy-egy tanfolyam végeztével tovább tartjuk a kapcsolatot hallgatóinkkal, bizalommal fordulhatnak hozzánk problémáikkal, ha netán elakadnának a Crystal Reports alkalmazása során.

REFERENCIÁK

Néhány partnerünk, akiknél Crystal Reports tanfolyamot, illetve konzultációt tartottunk:

Budapesti Műszaki Egyetem, Honvédelmi minisztérium, Sanofi-Aventis, Chinoin, AVON Magyarország, OBI Hungary, Bakony Ipari Kerámia Kft. DEALOGIC Software Development Center, Fe-tools Kft., Dexion Hungary, Miskolci Ingatlangazdálkodó ZRt. stb.

TANFOLYAMI ÉS KONZULTÁCIÓS DÍJAINK

A megrendelőnél tartott, egyedi tematikás Crystal Reports tanfolyamaink, konzultációink árai a következőképpen alakulnak. Alapóradíjunk 12 000 Ft+ÁFA, mely egy fő képzését tartalmazza. Minden további hallgató 1000 Ft-tal emeli az óradíj mértékét.

Természetesen minden esetben egyeztetünk leendő megrendelőnkkel és igényeinek megfelelő egyedi ajánlatot állítunk össze részére!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Várjuk kérdéseit.

Regatta Project Kft.

2017 Pócsmegyer-Surány, Nárcisz út 8.
+36 (1) 370-3142
regatta@regatta.hu