Fejlesztés

Cégünk már a Crystal Reports 9 verzióval fejlesztett komplex reporting rendszereket. Egyik első nagy szabású munkánk a Chinoin PG laboratóriumi rendszerének és gyártási jegyzőkönyveinek lekészítése volt, melyben a Crystal reportsot alkalmaztuk, mint jelentéstervező reporting eszközt.

Ezt követően szinte valamennyi alkalmazásunkba a Crystal Reports-ot integráltuk, így például a TÜV-Rheinland Minell anyagvizsgálati rendszerének jegyzőkönyveihez, vagy FMR timesheet rendszerünk kimutatásaihoz.

Több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkezünk a CR fejlesztések terén, így nagy hatékonysággal valósítjuk meg megrendelőink elképzeléseit.

Az egyszerű jelentésektől, a komplex – önálló reporting adatbázissal, éjszakai adatelőkészítéssel működő, automatikus napi jelentéseket küldő – vezetői információs rendszereinkig rendelkezünk fejlesztési és üzemeltetési tapasztalattal.

Megrendelőink igénye alapján a náluk rendelkezésre álló verzióval végezzük munkánkat, így kompatibilitási problémák sem merülhetnek fel.

Kapcsolódó feladatként el tudjuk végezni az adatokat szolgáltató adatbázisok elemzését, optimalizálását, valamint fejlesztéseink meglévő rendszerekbe történő integrálását.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Várjuk kérdéseit.

Regatta Project Kft.

2017 Pócsmegyer-Surány, Nárcisz út 8.
+36 (1) 370-3142
regatta@regatta.hu